Michaela Lasu

The Script

Publicerad 2015-03-15 15:52:00 i

Förra helgen fyllde Ayda 4 år så i lördags så gav jag henne en Frölunda t-shirt med nummer 4 och hennes namn på. Hon var överlycklig! Man kan fråga sig varför jag gav henne det, jo det är för hon är besatt i Mr Nicklas som dom fint säger ibland. Jag visade ett klipp på Nicke när jag kom hit bara för dom skulle få se vad han gjorde och sen dess har jag fått stå ut med 1000 frågor om Nicke. Vad äter han? Om han lägger kläderna i tvätten? Om han blir arg om hon beter sig dålig? Så nu äter hon och uppför sig väldigt bra annars blir Nicklas arg! Det är ju inte jag som hittat på detta, det är Ayda. Idag hörde jag henne från andra våningen prata med sin mamma, hon sa att Nicklas var ledsen för han förlorade matchen igår haha. Hon kollar gärna på hockeyn men förstår inte riktigt varför Nicke inte spelar hela tiden. Förut var det youtube klipp hon ville se hela tiden men nu är det Nickes Instagram bilder hon ska se. Får ljuga konstant att han tränar och att han sover (innan dom gör det haha) för att hon vill ringa han hela tiden. Så han har en riktigt beundrare här!
 
I torsdag träffade jag den spanska tjejen Andrea igen och en annan spansk tjej som hon kände. När vi tre var påväg till Southend så mötte vi en italiensk kille som Andrea också kände så vi fyra gick och tog en kopp choklad och tjöta! Vädret var as härligt så vi tog en promenad vid havet innan dom behövde gå vidare. Jag passade på att stanna kvar och titta lite i affärer eftersom det var min lediga dag. Lite kul att träffa människor från olika delar av världen ändå. Mela på italienska är ju äpple så blev ju kallad Apple haha.
 
 
 
Liannes förra au pair Anne som är från Danmark kom på besök denna helgen. Hon och Lianne skulle gå på en konsert igår men Lianne mådde inte så bra så hon frågade om jag ville ha biljetten istället. Självklart tackade jag JA! Anne visste att det fanns en stor shopping galleria i Stratford som heter Westfield så vi åkte dit innan konserten igår. Det var ca 300 affärer så vi hade att göra, vi fick åka direkt till konserten därifrån. Vi åkte hemifrån runt 11.00 och var hemma igen 01.00, så snacka om att jag är trött idag. Jag hade bara hört någon sång sådär av The Script innan men dom var riktigt bra! Jag kommer lyssna mer på dom nu iallafall och det var en sjukt stor arena med, The O2. En grym dag!  
 
 
 
 
 

Ear infection

Publicerad 2015-03-06 11:22:29 i

Ja här har man försökt tänka positivt och gått i en vecka och tänkt att värken i örat snart försvinner. Men icke sa Nicke, natten till måndagen kunde jag knappt sova pga ont i örat.  Så i måndags efter att jag släppte av ungrarna så gick jag till sjukhuset. Tack och lov låg det bara ca 15 min bort. Efter en stunds väntan på sjukhuset kom jag in till läkaren och då visade det sig att jag hade öroninflammation i båda öronen. Om jag hade gått till läkaren innan så kanske jag hade sluppit att få det i båda öronen åtminstonde. 

Jag vaknade upp idag och hade ont igen så det verkar inte som att jag vill bli frisk, är inne på min tredje vecka nu. Jag har dock jobbat under hela tiden jag varit sjuk. Jag vilar när dom är i skolan och gått och lagt mig direkt när Lianne har kommit hem från jobbet. Tur att tjejerna har varit rätt lugna dom senaste dagarna iallafall.

Snart dags att göra pannkakor, det är ju fredag! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela